Door wie? Door wie
Foss & Partners is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2016 is opgericht door Dennis Aukema en Ron Foss. Binnen korte tijd zijn wij van een kleine organisatie uitgegroeid tot een middelgrote, organische organisatievorm.

Dennis
heeft een achtergrond in preventie werk en verslavingszorg. Hij is veel ‘op straat’ geweest en weet wat er speelt. Hij is een echte verbinder tussen inwoners in de wijk. Dennis is nuchter en een kei in outreachend en preventief werken. Hij weet hoe je zorg op maat biedt aan de klant en tegelijkertijd de samenwerking in de wijk en de (zorg)keten verbetert. Dennis is de rots in de branding voor Foss & Partners.

Ron
heeft jarenlange ervaring als Register coach, (jeugd)maatschappelijk werker, geregistreerde supervisor en docent/ontwikkelaar en coordinator Hogeschool deeltijd MWD. Daarnaast is hij manager geweest bij MEE en de jeugdbescherming. Ron ziet verbanden die anderen niet zien. Met zijn tomeloze enthousiasme weet hij de kleinste kansjes te pakken. Hij kijkt verder dan het probleem en bestaande structuren, een echte ‘omdenker’. Ron is de innovator en vernieuwer van Foss & Partners.

Ron en Dennis vormen een unieke combinatie; een directie met hart voor de zaak. Zij maken veelvuldig persoonlijk contact met klanten en inwoners, maar schromen niet zich in te zetten voor een beter zorgstelsel en efficiëntere samenwerking in het sociaal domein.


Naast vaste medewerkers in loondienst werkt Foss & Partners met een flexibele groep van specialistische ambulante begeleiders, behandelaars en gespecialiseerde beroepskrachten in de uitvoerende zorgtaken, hoofdzakelijk op freelancebasis. Door te werken met professionals die krachtig en flexibel inzetbaar zijn, beschikt Foss & Partners over een groot netwerk en blijft maatwerk aan de klant te allen tijde gewaarborgd. Onze professionals staan altijd klaar en handelen naar ons motto: 'snel, efficiënt en altijd'.

Professionals die krachtig en flexibel inzetbaar zijn
Door wie? Kwalificaties: opleiding & certificering
Al onze Freelancers en medewerkers hebben minimaal HBO werk- en denk niveau. Zij zijn door de wol geverfde professionals. Onze professionals hebben een ondernemend karakter en werken outreachend.

Kennis en expertise wordt door collega’s uitgewisseld. Onze collega’s volgen supervisie en worden deskundig begeleid in hun werk. Uiteraard zijn alle collega’s in het bezit van een VOG.
 
Samenstelling van de groep professionals maakt ons aanbod uniek. Onze diversiteit draagt bij aan onze visie op doelmatig en krachtig hulpverlenen.
MEER INFORMATIE? info@fosspartners.nl 033 - 202 26 52
Door wie? Werken met jeugd
Voor één doelgroep geldt dat Foss & Partners specifieke eisen stelt aan de freelancers. De professionals van Foss & Partners die werkzaam zijn in gezinnen en/ of met jeugdigen zijn minimaal HBO-geschoold, SKJ of BIG-geregistreerd en hebben jarenlang ervaring in het werken met deze doelgroep.