Foss & Partners staat klaar voor iedere hulpvrager. Onze missie is de kracht van de hulpvrager vergroten en bijdragen aan een inclusieve samenleving. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Ieder mens telt voor ons!
 
Foss & Partners zoekt per direct ervaren ambulante freelance collega’s (standplaats Amersfoort)
Wie zoeken we?
Foss & partners is op zoek naar ambulante freelance collega’s die ervaring hebben in de ambulante hulpverlening. Ervaring met verslavingszorg, psychiatrie en gedragsproblematiek is een vereiste. We zijn op zoek naar eigenzinnige, ondernemende collega’s die het een uitdaging vinden om in een jonge en dynamische organisatie te werken. We vragen je flexibel te zijn met tijd en doelgroep en dat je snel inspeelt op situaties die voor verandering vatbaar zijn. Je hebt voordeel als je ondernemend bent en breder kunt kijken dan je eigen expertise. Bij Foss & Partners werken we integraal en staat samenwerken met de collega’s hoog in het vaandel. 
Functie-eisen
 • 3- 5 jaar werkervaring;
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van Social Work, psychologie, SPV etc;
 • Je hebt kennis van relevante hulpverlening theorieën en methodieken zoals Presentie, Bemoeizorg en Motiverende gespreksvoering;
 • Een SKJ/BIG is geen vereiste maar wel erg handig;
 • Ruime ervaring met ambulant of outreachend werken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van de wet- en regelgeving rondom de Wmo, jeugdwet;
 • Je durft “out of the box” te denken en te handelen;
 • Verder ben je stressbestendig, flexibel, resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen;
 • Je bent je bewust van je eigen kunnen en vooral wat je niet kunt;
 • Je staat open voor feedback;
 • Eigen vervoer;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.
 • Inzetbaarheid in overleg.
Wat bieden we? 
Leuke en dynamische werkplek met enthousiaste ondernemende medewerkers. Een lerende organisatie die denkt in kansen en mogelijkheden.
Over Foss & Partners 
Foss & Partners is dé partner in specialistische ambulante dienstverlening/jeugdbehandeling voor gemeenten en andere (zorg)aanbieders. De organisatie kenmerkt zich als snel, flexibel, efficiënt en ‘no-nonsense’ mentaliteit. De wens van de klant staat op nummer één. Dit geldt zowel richting de zakelijke klant (in de regel de gemeente) als de hulpvrager (het kind, het gezin of individu). De zorg die wij leveren gaat verder dan de zorg die wijkteams en reguliere zorgaanbieders kunnen bieden. Wij denken niet in hokjes of financieringsvormen, alleen in oplossingen. Wij bieden de diensten aan op het gebied van WMO, jeugdzorg en (J)GGZ-behandeling. Dit zijn de wettelijke kaders, die de toegang verlenen tot de zorgverlening. Wij zijn een organisatie met vaste medewerkers en een flexibele groep van specialistische ambulante begeleiders, behandelaars, therapeuten en gespecialiseerde beroepskrachten in de uitvoerende zorgtaken, hoofdzakelijk op freelancebasis.
Foss & Partners is gecontracteerd in de zorgregio’s
Amersfoort (Eemland), Gooi & Vechtstreek, Utrecht Z.O, Amsterdam-Amstelland, Zaanstad- Waterland.
Vragen? 
Voor vragen m.b.t. de vacature kun je contact opnemen met Rianne Slagboom, regiomanager, via 06-39722661.
Solliciteren
Heb je belangstelling? Solliciteer dan doormiddel van een CV en motivatiebrief te sturen naar info@fosspartners.nl. We zien uit naar je reactie! 
Foss & Partners zoekt per direct een regiebehandelaar 
(standplaats Amersfoort) voor 8-16 uur per week.
Wie zoeken we?
Foss & Partners biedt specialistische ambulante begeleiding en wil uitbreiden naar behandeling en diagnostiek. Hiervoor zoeken wij een ondernemende regiebehandelaar. 
Wat ga je doen als regiebehandelaar?
Onze basispsycholoog zal het grootste deel van het praktische werk doen rondom het opzetten van behandeling en diagnostiek met behulp van een intervisieteam. Wij zoeken nu een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die als regiebehandelaar en werkbegeleider wil functioneren en het team wil helpen meedenken bij ingewikkelde casussen. Het team bestaat uit contextueel therapeuten, een pedagoog, basispsycholoog en jeugdzorgwerkers.
Wat bieden we?
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk. 
Leuke en dynamische werkplek met enthousiaste ondernemende medewerkers. 
Lerende organisatie die ‘out of the box’ denkt en in kansen 
Over Foss & Partners 
Foss & Partners is dé partner in specialistische ambulante dienstverlening voor gemeenten en andere (zorg)aanbieders. De organisatie kenmerkt zich als snel, flexibel, efficiënt en ‘no nonsens’ mentaliteit. De wens van de klant staat op nummer één. Dit geldt zowel richting de zakelijke klant (in de regel de gemeente) als de hulpvrager (het kind, het gezin of individu). De zorg die wij leveren gaat verder dan de zorg die wijkteams en reguliere zorgaanbieders kunnen bieden. Wij denken niet in hokjes of financieringsvormen, alleen in oplossingen. Wij bieden de diensten aan op het gebied van WMO, jeugdzorg en (J)GGZ. Dit zijn de wettelijke kaders, die de toegang verlenen tot de zorgverlening. Wij zijn een organisatie met vaste medewerkers en een flexibele groep van specialistische ambulante begeleiders, behandelaars, therapeuten en gespecialiseerde beroepskrachten in de uitvoerende zorgtaken, hoofdzakelijk op freelancebasis. Foss & Partners is gecontracteerd in de zorgregio’s Amersfoort (Eemland), regio Gooi & Vechtstreek, Utrecht Z.O, Amsterdam-Amstelland, Zaanstad-Waterland.
Vragen?
Voor vragen m.b.t. de vacature kun je contact opnemen met Rianne Slagboom, regiomanager, via 06-39722661.
solliciteren
Heb je belangstelling? Solliciteer dan door een CV en motivatiebrief te sturen naar info@fosspartners.nl. We zien uit naar je reactie!
Foss & Partners zoekt per direct ervaren ambulante freelance jeugdprofessionals (standplaats Amersfoort)
Wie zoeken we? 
Foss & Partners is op zoek naar ambulante freelance jeugdprofessionals met veel ervaring in de (gedwongen) jeugdhulpverlening. Ervaring met het werk van Veilig Thuis, Jeugdbescherming, Ambulante Spoedhulp, Sociale Wijkteams, Crisisinterventies, Complexe echtscheidingsproblematiek is een vereiste. Heb jij deze ervaring dan komen we graag met je in contact (ook wanneer je geen freelancer bent).
Functie-eisen
 • 3-5 jaar werkervaring binnen de (gedwongen) jeugdhulp;
 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van Jeugd op HBO/WO niveau (denk aan Social Work, SPH, MWD, master Orthopedagogiek, Kinder-Jeugdpsycholoog;
 • Je hebt kennis van relevante hulpverleningstheorieën en methodieken, zoals de systeemtheoretische benadering of Signs of Safety, Nagy, Hechtingsproblematiek, agressiebeheersing, richtlijnen seksueel misbruik, ASH;
 • Je bent in het bezit van een SKJ/BIG-registratie;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar;
 • Inzetbaarheid in overleg, liefst voor minimaal 24 uur per week.
Wat bieden we? 
Leuke en dynamische werkplek met enthousiaste ondernemende medewerkers. Een lerende organisatie die denkt in kansen en mogelijkheden.
Over Foss & Partners 
Foss & Partners is dé partner in specialistische ambulante dienstverlening voor gemeenten en andere (zorg)aanbieders. De organisatie kenmerkt zich als snel, flexibel, efficiënt en ‘no-nonsense’ mentaliteit. De wens van de klant staat op nummer één. Dit geldt zowel richting de zakelijke klant (in de regel de gemeente) als de hulpvrager (het kind, het gezin of individu). De zorg die wij leveren gaat verder dan de zorg die wijkteams en reguliere zorgaanbieders kunnen bieden. Wij denken niet in hokjes of financieringsvormen, alleen in oplossingen. Wij bieden de diensten aan op het gebied van WMO, jeugdzorg en (J)GGZ. Dit zijn de wettelijke kaders, die de toegang verlenen tot de zorgverlening. Wij zijn een organisatie met vaste medewerkers en een flexibele groep van specialistische ambulante begeleiders, behandelaars, therapeuten en gespecialiseerde beroepskrachten in de uitvoerende zorgtaken, hoofdzakelijk op freelancebasis.
Foss & Partners is gecontracteerd in de zorgregio’s
Amersfoort (Eemland), regio Gooi & Vechtstreek, Utrecht Z.O, Amsterdam-Amstelland, Zaanstad- Waterland.
Vragen? 
Voor vragen m.b.t. de vacature kun je contact opnemen met Rianne Slagboom, regiomanager, via 06-39722661.
Solliciteren
Heb je belangstelling? Solliciteer dan doormiddel van een CV en motivatiebrief te sturen naar info@fosspartners.nl. We zien uit naar je reactie!